2010. március 10., szerda

Hát először is kedves Olvasóim!


Ismételten örömöre szolgál, hogy egyre több, s távolabbo országokból nézik az oldalamt. Igazán szívet melengető érzés. Viszont ennyire nem vagyok termékeny, még küzdök a takonykór ellen, ami levett a lábamról, de már talán kijelenthető, hogy kifele megyek belőle. Ennek ellenére, igyexem termékeny lenni, s minél több új verssel, írással meglepni kedves látogatóimat.
Hónap végén születésnapom lesz...Kerek...Eme remek alkaolmból lehetőség nyílik találkozni velem, ugyanis egy író olvasói találkozót szervezek.Kérem, aki szívesen eljönne, jelezze meilban, s minden további részeletet, infót mailban küldök. Hát akkor hajrá, kicsi pihi így vasárnap délután...aztán kezdődik a 7....ismét...

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Karmikus tartozások megszüntetése

A mindennapi életben jelentkező akadályok, nehézségek karmikus okra vezethetők vissza. Az újra és újra jelentkező, ismétlődő, megoldhatalannak tűnő élethelyzeteket a karmikus adósság hozza létre. A karma csak a tudatlanság miatt eredményez pusztítást, fájdalmat, betegséget, szenvedést.

Akkor tudunk csak kilépni a karmikus ciklusból, ha tanulással, szeretettel és pozitív tevékenységünkkel kiegyenlítjük azt. Ha nem ismerjük fel karmikus feladatainkat felhalmozódik karmikus adósságunk. Az ösztönös, vagy tudatos felismerés következtében megszüntethetjük karmikus adósságainkat. A karmikus adósság megszüntetése eltörli a karmát, és eltűnik az életből a karma visszahúzó ereje, nem jelentkezik többé az eddig gyakran ismétlődő probléma, vagy ha eddig megoldhatatlannak láttuk, most könnyedén túllépünk rajta. Amikor úgy érezzük, hogy tehetetlenek vagyunk, mindig ugyanazt a hibát követjük el, mindig beleesünk ugyanabba a csapdába és nem találunk megoldást: érdemes megkeresnünk azokat a sztereotipiákat amelyek vélhetően negativan befolyásolják az életünk folyását, akadályoznak abban, hogy értékes, nekünk tetsző, tartalmas életet éljünk. Amikor úgy érezzük minden amit teszünk hiábavaló, tetteinknek nem az a következménye amit elvárunk, amit szeretnénk és nem értjük hol a hiba, mit csinálunk rosszul, át kell értékelnünk életfelfogásunkat meg kell keresni az idejétmúlt és korlátozó eszméinket, új felszabaditó ideákat kell választani, amelyek megnyitják a kreativ, értékes élet kapuját. Olyan negativ elvárások működnek életünkben, amelyeket észre sem veszünk és életünk ezek igazolására működik, a felismert negativ elvárások pozitívvá változtatása gyökeres kedvező változást hoz életünkbe. Itt van létjogosultsága SEGÍTŐM tanácsának, ne a beidegződések szerint éld az életedet, hanem úgy ahogy a szívedben érzed. A kellemetlen érzésekkel kísért cselekedetek energiát vesznek el tőled és valószínűleg az előző életbeli beidegződések hatásai, ha nem is vagy tájékozott pl. asztrológiai ismeretekben, azt akkor is érzed, hogy mi az ami boldogsággal tölt el és milyen cselekedetek kövekeztében, vagy közben vagy elkeseredett. Amennyiben módodban áll érdemes szakemberrel elkészíttetni születési horoszkópodat. Sok dologban segítheti életedet és karmikus feladataid megismerésével könnyebben érthetővé teszi életed történéseit. (Egyesületünknél találsz hozzáértőt)
Leonella

NAPLÓM írta...

Kedves Leonella!
Mégis, milyen egyesületről van szó, mert azt elfelejtetted megemlíteni, s így nem tudok utánatok járni:)
Köszönöm a kielégítő magyarázatot, bár ez csak még több kérdést vetett fel bennem:)))
Szeretettel,
Zsolt